Dhomat

Dhomat Tona

Eksploroni dhomat tona dhe zgjidhni një për pushimet tuaja

Apartament me një Dhomë Gjumi

50 m² - Ballkon - Pamje nga kopshti - Kondicioner - Banje e brendshme - WiFi falas

Dhomë Treshe me Ballkon

38 m² - Ballkon - Pamje nga kopshti - Pamje nga qyteti - Kondicioner - WiFi falas

Studio me Tarracë

40 m² - Ballkon - Pamje nga deti - Pamje nga kopshti - Pamje nga qyteti - WiFi falas

Apartament Deluks me një Dhomë Gjumi

85 m² - Ballkon - Pamje nga deti - Pamje nga kopshti - Kondicioner - WiFi falas

sq